Bejelentkezés

Fiókkezelés

Buvu.hu vásárlási kedvezmény az első vásárlásra 1000 Ft *

* A kedvezményt 9999 Ft feletti megrendelésre érvényesítheti
 
 

Szállítási feltételek

A mi esetünkben a „raktáron” azt jelenti, hogy valóban raktáron van az áru

A „raktáron” jelzéssel ellátott termékek fizikai valóságukban bent vannak a raktárunkban. Nálunk a „raktáron” nem azt jelenti, hogy a termék beszállítónk valahol a világ végén lévő raktárában van.

Kézbesítés, illetve áruátvétele

Amennyiben az adott termék raktáron van, 2-3 munkanapon belül kiszállítják a raktárból. Amennyiben a megrendelésben úgy kéri, akkor az áru a számlázási, esetleg szállítási címre, illetve az áru kiküldése előtt a vásárlóval egyeztetett címre kerül kézbesítésre. Közvetlenül az áru kézbesítőnek történő átadása után e-mailben megküldjük önnek a csomag számát és a linket, melyen a küldemény egyszerűen nyomon követhető. Ha nem tartózkodik otthon, vagy más komplikációk adódnának kézbesítéskor, a szállító azonnal felveszi önnel a kapcsolatot. A megrendelés online bankkártyával fizetőkapun keresztül vagy utánvétellel is kifizethető.

Amennyiben a hozzáférésre illetve a megrendelt termékének kézbesítési időpontjára vonatkozó kérdése van, kérjük, keresse fel az eshop@buvu.hu weboldalunkat.

Szállítási költség és fizetési módok

    Szállítási Költség Utánvetéli Díj Szállítás Ára összesen
Házhoz szállítás Utánvéttél, Előrefizetes  1890Ft 500Ft 2390Ft
  Fizetési kártya/ Banki átutalással , elöre 1890Ft 0Ft 1890Ft
GLS Utánvéttél, Előrefizetes  2290Ft 500Ft 2790Ft
  Fizetési kártya/ Banki átutalással , elöre 2290Ft 0Ft 2290Ft

 

30000 Ft feletti megrendelés esetén a csomagolás és kézbesítés ingyenes.

Kézbesítésre vonatkozó tájékoztatás

Amint átadtuk a csomagot a kézbesítőnek (GLS és házhoz szállítás) azonnal e-mailt küldünk a csomag átvevőjének a megrendelés kiszállításáról, valamint a küldemény nyilvántartási számáról.

A csomag mozgása ez alapján online nyomon követhető.

Az áru átvétele kézbesítéskor

Az áru átvevője köteles az áru csomagolásának épségét, valamint a küldemény sérülésére utaló esetleges külső jeleket ellenőrizni. Amennyiben kétségessé válik a csomag tartalmának épsége és helyessége, úgy az átvevőnek jogában áll átvétel előtt leellenőrizni a küldemény tartalmát és sérült áru esetén az átvételét megtagadni, illetve a felmerült probléma eladóval történő megbeszélése miatt a kézbesítőtől annak következő munkanapon történő kézbesítését kérni. Ezzel segít elkerülni az esetleges probléma megoldásának feleslegesen elhúzódását.

Megrendelés visszavonása

A megrendelés kiküldésétől számítva a megrendelés kötelező érvényűnek tekintendő. Azonban a vásárlónak jogában áll a vásárlási szerződéstől (azaz a megrendeléstől) az áru átvételétől számított 14 napig elállni. Amennyiben a vásárló a szerződéstől való elállás mellett dönt, úgy az árut épségben, eredeti sértetlen csomagolásban és teljes tartalmával együtt vissza kell szolgáltatnia. A 14 napos visszaküldési határidő nem vonatkozik a méretre készült termékekre (esetünkben a keretezett képekre), melyek mindig konkrét Vásárló megrendelésére készülnek. A vásárlást igazoló bizonylattal együtt sértetlenül visszaküldött áru átvétele után az áruház üzemeltetője visszaküldi a vásárló kreditkártyájára (bankkártyájára) vagy átutalja a vásárló számlájára a visszaszolgáltatott áru után járó összeget. Biztonsági okok miatt a befizetett összeg kizárólag és csak arra a kredit/bankkártyára illetve számlaszámra fizethető vissza, melyről a Vásárló a fizetést teljesítette.

A terméket sikeresen a kosárba tettük