Bejelentkezés

Fiókkezelés

Buvu.hu vásárlási kedvezmény az első vásárlásra 1000 Ft *

* A kedvezményt 9999 Ft feletti megrendelésre érvényesítheti
 
 

Nyaralni szeretne? Eredeti tapétáink azonnal elrepítik önt a világ másik felére

Nem tervezte még meg az idei nyaralását, esetleg nincs ideje nyaralni? Utazhat anélkül is, hogy kilépne a lakásából. Elég, ha kitapétázza a falat, és azonal a tengerparton, a dzsungelben, vagy London központjában érezheti magát. 

Látogassa meg a világ nagyvárosait!

Szerepelnek a bakancslistáján olyan világvárosok, mint London, vagy New York? Esetleg régóta szeretné megnézni a hatalmas Brooklyn hidat, vagy a romantikus Eiffel-tornyot? Mielőtt megvenné a repülőjegyeket, hogy személyesen is megnézze ezeket a látványosságokat, érdemes már a lakásában közelebb kerülnie ezekhez a híres helyekhez, építményekhez. Díszítse a nappaliját papír vagy gyapotrostos (vlies) tapétával, melyek azt az illúziót keltik, hogy Manhattan szívében van! Ha a hálóba keres tapétát, a romantikus témájúakat ajánljuk melyek megidézik a párizsi, vagy londoni utcák hangulatát.    

Töltődjön fel a természetben! 

A nyaralás szó hallatán azonnal homokos tengerpart, pálmák és a hullámok morajlása jut eszébe? Inkább az erdőben szeret túrázni? A nyaralás néhány nap vagy hét után véget ér, a tapéták azonban minden nap örömet fognak szerezni önnek. A papír vagy vlies tapéta eljuttatja önt a pálmákkal övezett paradicsomba, a híres plitvicei-tavakhoz, vagy a korallzátonyokhoz. Hol van az megírva, hogy a tapéta csak a falra való? Próbálja ki az ajtóra ragasztható öntapadós tapétákat és élje át a tengerpartra érkezés hangulatát.

Ha nem tudja hova utazzon

Rengeteg uticélja van és nem tudja melyiket valósítsa meg előbb? Esetleg egyáltalán nincs ötlete, hogy hova utazzon?  Mielőtt döntést hozna, bejárhatja legalább térképen az útvonalat. A nappali, vagy a dolgozószoba falai ideálisak a papír vagy vlies világtérkép tapétáknak.

 

A tapéták a legnépszerűbb lakáskiegészítők közé tartoznak. Rengeteg színből, mintából és anyagból választhat. A vinil tapéták lemoshatóak és könnyen tisztán tarthatóak, ezért ajánlottak a konyhába.A vlies tapéták a legmegfelelőbbek a gyerekszoba díszítéséhez. Amennyiben önt érdekli, hogyan válassza ki az ideális tapétát a lakás minden egyes helyiségébe, olvassa el az alábbi cikket.

 


A terméket sikeresen a kosárba tettük