Bejelentkezés

Fiókkezelés

Buvu.hu vásárlási kedvezmény az első vásárlásra 1000 Ft *

* A kedvezményt 9999 Ft feletti megrendelésre érvényesítheti
 
 

Fali lakásdekoráció a meghitt belsõ terek megteremtéséhez

Szeretné, hogy a lakása meghitt és barátságos hangulatot árasszon? A berendezéshez válasszon önhöz közelálló témát és meglátja, hogy a lakása olyan hellyé változott, melyet nem szivesen hagy el. Tanácsot adunk, hogyan tegye lakását meghittebbé. 

Hogyan díszítsük a falakat?

Mintás tapéták, modern képek, formatervezett órák és egyéb kiegészítők a falon adják a lakás igazi családi atmoszféráját. Maga a csere, vagy az új elemek felrakása csak rövid időt vesz igénybe, ellenben a jól sikerült munka és a saját egyéni stílus megteremtése felett érzett öröm sokáig kitart. Nézzük mit érdemes a nappali és a hálószoba falára akasztani!

Díszitőelemek a nappaliba

A nappali általában az egész lakás központja, ahol a család minden tagja tetemes időt tölt. Lakájosabbá tehető modern dekorációval, például az ön kedvenc tevékenységéhez, témájához kötödő motívumokkal díszített tapétával. A helyes tapéta kiválasztását már egy korábbi bejegyzésben részleteztük, most csak annyit fűznénk hozzá, hogy a világos tapéta, halvány mintával nagyobbnak tünteti fel a teret, míg a nagyméretű nappalikat barátságosabbá tehetjük sötétebb tapétákkal, melyek használatánál a kihívó mintáktól sem kell idegenkednünk. A nappaliba kiválóan illik a fát, betont, vagy követ imitáló tapéta, mely helybe hozza a természetet.

Konyhai díszítőelemek

Még a minimalista stílusban berendezett konyhát is fel lehet dobni jól kiválasztott díszítőelemekkel. Peldául a konyhaszekrény és a munkapad közötti falrészen, csempe helyett, használhat vinil tapétát, mely nem csak esztétikus, de praktikus is, mert könnyen tisztítható és ellenáll a kicsapódó párának is. A falakon jól mutatnak a retró dekorációk, mint a fa vagy pléh táblák, kávé, bor vagy ételmotívumokkal. Ne feledkezzünk meg a vasárnapi ebéd elkészítéséhez nelkülözhetetlen falióráról sem!   

Hálószoba dekoráció

A háló főleg a pihenést szolgálja, ezért nem érdemes telezsúfolni kiegészítőkkel. Valószínűleg elés egy bekeretezett romantikus kép, vagy az önök fényképe a falra,  Nyomtassa ki és kereteztesse be életének fontos, vagy vidám pillanatait és akassza az ágy fölé!

A gyerekszoba díszítése

Ez az a helyiség melyet mindenki szeret dekorálni. A félreértések, vagy az esetleges csalódás elkerülhető, ha bevonja a gyerekeket is a tervezésbe. A színes gyerekképek, a játékos 3D tapéták, vagy a fotótapéták mindenképp örömet szereznek nekik. A gyerekeket leköti és a kreativitásukat is fejleszti, ha hagyja, hogy színes öntapadós matricákat ragasszanak a szobájuk falaira.    


Ahhoz, hogy jól érezze magát a lakásában és minden nap örömmel térjen haza, sokszor elég néhány eredeti kiegészítő. Áldozzon néhány órát a hétvégi szabadidejéből a lakás díszítésére, egyedül, vagy a családdal együtt, és meglátja, hogy a végeredmény tartós örömöt fog okozni!   

 


A terméket sikeresen a kosárba tettük