Bejelentkezés

Fiókkezelés

Buvu.hu vásárlási kedvezmény az első vásárlásra 1000 Ft *

* A kedvezményt 9999 Ft feletti megrendelésre érvényesítheti
 
 

Volkswagen – mindenki népautója

Volkswagen - szó szerint népautó, amely Németország egyik ipari zászlóshajója. Ki ne ismerné az ikonikus bogarat vagy a Volkswagen Transportert, amely szorosan kapcsolódik a hippikorszakhoz. Tudja vajon, hogy ki a felelős a Volkswagen autók tipikus lekerekített formáiért?

Kinek köszönhetik az autók jellegzetes, lekerekített formájukat?

Olyan autók gyártása, amelyet minden dolgozó polgár megengedhet magának, nem máshoz, mint magához Adolf Hitlerhez köthető. Ő volt az, aki határozottan támogatta ezt az ötletet, bár ő maga soha nem ült be egy autó volánja mögé sem. Ő tette le a wolfsburgi gyár alapkövét és a Volkswagen autók jellegzetes lekerekített formáit is jóváhagyta.

A tervezőzseni Porsche

Ferdinand Porschét bízták meg a Volkswagen-autók tervezésével, maga a gyártás 1937-ben kezdődött meg. A második világháború alatt azonban a tervező háttérbe szorult, hogy újult erővel térjen vissza 1945-ben, már nem a németek, hanem a háború utáni Németország egy részét megszálló britek támogatásával.

A világ legismertebb bogara

Az egyik első autó, amely legurult a gyártósorról, a legendás Volkswagen 1 típus volt. Ha esetleg a név semmit sem mond, mi történik, ha azt hallja, hogy Volkswagen bogár? Ez eredetileg az autó népi beceneve volt, csak később fogadták el hivatalos megnevezésként.

Hippi autó

1950-ben megjelent a színen a Volkswagen egy másik híres autója - a Volkswagen Transporter, amely a mai napig a hippi korszak egyik emblémája. A hetvenes években indultak a mai napig is gyártott Volkswagen Passat és Volkswagen Golf modellek.

Volkswagen témájú kollekció

Lepje meg magát vagy szeretteit - válasszon tematikus gyűjteményünkből ajándéktárgyat Volkswagen logóval vagy az ikonikus bogár képével! Választhat továbbá fémtáblák, faliórák vagy bögrék közül.

Tartson egy kis szünetet!

Élvezze a reggelit, az ebédszünetet vagy esti pihenést a TV előtt egy csésze teával vagy kávéval! A jól megérdemelt napközbeni pihenés még soha nem volt ilyen kellemes!

 

 

 

Mindig tudja, hogy mennyi az idő!

Az eredeti falióra figyelmeztetni fogja, hogy közeledik a pihenőideje. Ezért nem hiányozhat egyetlen háztartásból, műhelyből vagy a garázsból sem. Hogyan lehetne más módon nyomon követni az időt?

 

 

 

Tegye otthonosabbá a garázst!

Szabadidejének jelentős részét a garázsban tölti? Miért ne díszíthetné például egy Volkswagen logós fémtáblával? De vigyázzon! Nagy valószínűséggel nem áll le egy táblánál!

     

Miben tárolja az aprópénzt?

Mindig aprót talál a zsebeiben? Szerezzen be egy eredeti fémperselyt és kezdjen el spórolni! Meg fog lepődni, hogy néhány hónap múlva mennyi pénzt talál benne!

     

Hűtőszekrénymágnesek

Mágnesek nélkül nem is hűtőszekrény a hűtőszekrény! Nem akármilyen mágnest ajánlunk – vegyen Volkswagen bogárral díszített mágneseket! Az olyan üzenet, amelyet ilyen mágnessel tűz a hűtőszekrényhez, nem marad észrevétlen.

     

Milyen lesz ma az idő?

Ön is minden reggel kinéz az ablakon, és azon gondolkodik, vajon hány fok van? Az eredeti Volkswagen motívumokkal ellátott kültéri hőmérő megbízhatóan tájékoztatja önt arról, hogy az időjárás ideális-e egy utazáshoz, vagy éppen ellenkezőleg, a TV előtti pihenéshez.

 


A terméket sikeresen a kosárba tettük