Bejelentkezés

Fiókkezelés

Buvu.hu vásárlási kedvezmény az első vásárlásra 1000 Ft *

* A kedvezményt 9999 Ft feletti megrendelésre érvényesítheti
 
 

Ajándékötletek Provenceból

Provence, dél-franciaországi régió, amely levendulaföldjeiről, kiváló borairól és festői hegyi falvairól híres, ami már sok turistát elbűvölt. Szeretne születésnapi vagy karácsonyi ajándékkal kedveskedni a szívéhez közelállóknak? Merítsen ihletet a provence-i témájú ajándékokkal kapcsolatos tippjeinkből!

Amikor valaki megemlíti Provence környékét, a legtöbben a hatalmas levendulamezőkre gondolunk, melyek a legjellemzőbbek erre a turisztikai régióra. Az úgynevezett "kékarany" nemcsak a mezők dísze, hanem mindent készítenek belőle, amit csak ki lehet gondolni - a szárított gyógynövényektől a szappanon át a fagylaltig. A levendula ezért a tapéták, festmények vagy órák leggyakoribb motívuma is - olyan lakásdíszek, amelyek kivételes dél-francia légkört teremtenek bármely belső térben.

Falak egy kis levendulával

Az ízlésesen kiválasztott kép bármely belső teret feldobja. Legyen szó kiváló minőségű fotóról vagy vászonképről, mindig eredeti lakásdekorációval van dolgunk. Ajándék tippjeink közül ezért nem hiányozhatnak a levendulamintás faliképek. Jól mutatnak a hálószobában és a nappaliban, és helyük van a falon a konyhában vagy az étkezőben. 

   

Levendulamezők között

Nem kell azonnal jegyet vennie Franciaországba kedvesének, hogy élvezhesse a festői Provence hangulatát. A nagy faliképek remek ajándék mindazok számára, akik minden nap azt akarják érezni, hogy szabadságon vannak. 

     

Lassú tempó

Lepje meg szeretteit faliórával, mégpedig levendulamintással. Az idő lassabban fog málni, éppen úgy, mint Franciaországban a tengerparton. Jól fog mutatni a provence-i stílusban berendezett belső térben - fehér fabútorok, romantikus mintákkal díszített dekorációk és az átható vidéki hangulat közepette.

Bekeretezett emlékek

Családtagjai rengeteg különleges fényképet készítettek provence-i látogatásuk során? Nyomtassa ki és kereteztesse be ezeket - egyedi ajándékot ad, melynek biztosan nagyon fognak örülni. 

     

 


A terméket sikeresen a kosárba tettük