Bejelentkezés

Fiókkezelés

Buvu.hu vásárlási kedvezmény az első vásárlásra 1000 Ft *

* A kedvezményt 9999 Ft feletti megrendelésre érvényesítheti
 
 

Vinil falitapéták

Ezúton szeretnénk bemutatni legújabb termékünket a vinil falitapétát, mely azonnal megrendelhető webáruházunkban.

Mi is a vinil tapéta? Olyan anyagból készült tapéta, amely magas páratartalmú helyiségekben is használható. Az általunk kínált vinil tapéták egyben kopásállóak is. A vinil tapéta pontosan az a típusú falbulkorlat, amit kifejezetten olyan magas páratartalmú helyiségekben alkalmazhatunk, mint a konyha, vagy a fürdőszoba. Vinil tapétáink könnyen tisztán tarthatóak, lemoshatóak, karc- és kopásállóak és részleges hőszigetelést is biztosítanak. Természetesen nem alkalmazhatóak ott, ahol folyamatosan nagy mennyiségű közvetlen víz éri a tapétát, például a kád környékén. Ellenben ideális megoldást jelentenek a konyhabútorokhoz. Minél több rétegú a papír tapéta alapon levő vinil réteg, annál vízállóbb a vinil tapéta. A vinil tapétákat változatos színkombinációkban kínáljuk.

Vinyl tapéta barna kő fal

Népszerűek a fa, tégla, kő mintájú vinil tapéták.

A vinil tapéták szerkezetüknek köszönhetően alkalmasak arra, hogy elfedjék a fal kissebb hibáit, egyenetlenségeit, repedéseit. Minden helyiségben használhatóak, a fürdőszobában is. További előnyük, hogy lemoshatóak. 

Vinyl tapéta kávézó téma

Vinil tapétatekercseink mérete 9-10m x 53cm. Vásárlás előtt ajánlott nemcsak lemérni a felületet, ahova a tapétát ragasztani fogjuk, de alaposan megnézni a mintát is, hogy pontosan tudjuk, mennyi tekercsre lesz szükségünk. 

Vinil tapétaminták

Webáruházunkban sokfajta tapétamintát kínálunk. Választékunkban rengeteg különböző színkombinációt talál. Nálunk minden stílusban berendezett lakáshoz akad megfelelő tapéta. A lakás összes helyiségében jól mutatnak, a nappaliban, a konyhában vagy a fürdőszobában. Különleges minőségének köszönhetően a vinil tapéta a konyhabútor mögött is elhelyezhető.

 


A terméket sikeresen a kosárba tettük