Bejelentkezés

Fiókkezelés

Buvu.hu vásárlási kedvezmény az első vásárlásra 1000 Ft *

* A kedvezményt 9999 Ft feletti megrendelésre érvényesítheti
 
 

Fotótapéták: Hova és hogyan ragasszuk? Merítsen ihletet!

A fotótapéták elrepítik önt az USA nyüzsgő nagyvárosaiba, esőerdőkbe, vagy akár a tengerpartra. Segítségükkel az egész világot bejárhatja. A foteljéből élvezheti a természet szépségeit, az emberiság által alkotott legszebb épületeket, vagy felidézheti a tengerparti nyaralás emlékeit.
 

Azonban a természettel és városokkal még egyáltalán nem merítettük ki az összes lehetőséget. Lehet, hogy újdonságként hangzik, de a falitapéták rengeteg témával készülnek. Ábrázolhatnak, színészeket, filmeket, gyerekmeséket, térképeket, vagy absztrakt motívumokat. Nézzük milyen fali tapétáink vannak, és a lakás mely részeit díszíthetik!

Hova ragasszunk fotótapétát?

A fotótapéták sok helyen felhasználhatóak. Díszíthetjük velük a konyhát, a nappalit, a háló- és a gyerekszobát. Az egyetlen dolog amire szükségünk van, elegendő szabad felület. Javasoljuk, hogy a fotótapétát, a tartós használat érdekében kizárólag tiszta, száraz és egyenletes felületre ragassza!  
 

A giccses hatás elkerülése érdekében javasolt a falitapétát arra a falra ragasztani, amely közelében a legkevesebb bútort tervezzük elhelyezni.

Vlies fotótapéta: Virágos utca - 254x368 cm

Vlies fotótapéta: Virágos utca

Konyhai fotótapéták

Igen, a konyhát is díszíthetjük fotótapétával. Választhat a konyhai témájú fotótapéták közül, vagy absztrakt, vagy semleges minták közül, melyek szinte mindenhol jól mutatnak. A kisebb konyhákba a tér optikai megnagyobbítása érdekében ajánlott egyszerű, nagymintás tapétát választani.  A konyhában és az étkezőben jól mutat a famintás fotótapéta, fa bútorokkal párosítva barátságos és meghitt hangulat teremthető.  

Fotótapéták a vidám gyerekszobába

A gyermek fotótapéták vidámak, színesek és rajzfilm, vagy mesehősöket ábrázolnak. A gyerekek különösen örülni fognak MicimackónakJégvarázs hercegnő fotótapétáinak, vagy a Verdáknak. Kedvenc mesehősük állandóan velük lesz, egy ilyen szobában a játék is azonnal érdekesebbé válik.

Fotótapéta: Micimackó - 104x152,5 cm Fotótapéta: Micimackó

Fotótapéták a nappaliba és a hálószobába

A legnépszerűbb hely a fotótapétának a nappali. Itt elfér az egész család és a látogatókat is itt fogadjuk. Pont ezért szeretnénk, hogy a szoba egyszerre legyen elegáns és valamennyire kifejezze a személyiségünket is. Erre kínálunk megoldást a fotótapéták a nappaliba széles választékával. Amennyiben az ülőgarnitúra feletti rész üresnek tűnik, próbálja ki az erdei fotótapétát! Ha fantasztikus kilátásra vágyik, az ablak fotótapéták lehetővé teszik, hogy a foteljéből gyonyörködjön New York és a világ egyéb nagyvárosainak látképében.

Fotótapéta: Manhattan látképe (terasz) - 184x254 cm

Fotótapéta: Manhattan látképe (terasz)

Bárhogy is dönt, természetet ábrázoló vagy nagyvárosi fotótapétát választ, biztosak vagyunk benne, hogy a szebbé tett belső tér sok örömet fog okozni önnek.  Ne féljen kipróbálni akár szokatlan lakásdekorációs ötleteket is!


A terméket sikeresen a kosárba tettük