Bejelentkezés

Fiókkezelés

Buvu.hu vásárlási kedvezmény az első vásárlásra 1000 Ft *

* A kedvezményt 9999 Ft feletti megrendelésre érvényesítheti
 
 

Konyhai kiegészítők, melyek a főzést is megkönnyítik

A konyha az egész lakás központja, különösen, ha az étkezővel vagy a nappalival van egy légtérben. Ha még jobban élvezni szeretné a benne töltött időt, és a főzést vagy sütést is könnyebbé akarja tenni, válasszon eredeti konyhai kiegészítőink közül.

Ha az új lakás konyháját rendezi be, vagy ha bérelt lakásba költözött, semmiképp se becsülje le a konyhai kiegészítők szerepét. A jól megválasztott elemek jellegzetes stílust és hangulatot teremtenek a helyiségben. Ezenkívül sok konyhai kiegészítő egyben nagyon praktikus is - az fémdobozoknak köszönhetően könnyen átlátható a rendelkezésre álló alapanyagok mennyisége, a falióra emlékezteti önt, hogy mikor kell kivennie a süteményt a sütőből. Nézzük át, hogy milyen egyéb kiegészítőkre lehet szüksége!

Fémdobozok élelmiszerek tárolására

Minden jó háziasszony tudja, hogy a konyha rendben tartása a sikeres főzés és sütés alapja. Ne felejtse el, hol tárolja az egyes alapanyagokat, hogy ne pazarolja értékes idejét azok keresésére! Akár fémdobozokat is használhat, amelyekben olyan alapanyagokat tárolhat, mint a kukoricapehely vagy a kakaó.

   

Teásdobozok

Szeretné még jobban élvezni a reggeli vagy a délutáni teát? Szerezzen be fémdobozokat, melyekben a tea hosszan tárolható! Ezenkívül biztos, hogy nagyon tetszeni fog önnek a dobozok külseje, amelyek minden konyhapolcon jól mutatnak.

   

Konyhai órák

Főzés vagy sütés közben az ember könnyen elveszítheti az idő érzékelését. Ez a konyhában végzetes lehet - egy megégett vacsora vagy desszert egész estére elronthatja mindenki hangulatát. Ahhoz, hogy mindig tudja mennyi az idő, szerezzen be egy konyhai órát, amely kitűnő designjával remekül illeszkedik a konyhába.

     

Képek a konyhába

A konyhában minden az étel körül forog, miért ne inspirálhatná ez a falikép kiválasztásakor. Egy csésze kávé vagy a friss alapanyagok látványa megbízhatóan felébreszti az étvágyat.

     

Konyhai tapéták

Úgy érzi, hogy ráférne a konyhára egy apróbb felújítás? Nem kell azonnal ecsetet ragadnia és festenie - a konyhai vinil tapéta elegendő lesz az egész helyiség teljes átalakításához. Mivel könnyen lemosható, akár a konyhapult fölé is helyezheti.

     

 

A praktikus konyhai kiegészítők mindenkinek megkönnyítik a munkáját, aki mindennap a konyhában tölti az idejét. Szerezzen örömet velük magának, párjának, édesanyjának, nagymamájának vagy barátjának, ismerősének, aki születésnapot ünnepel.


A terméket sikeresen a kosárba tettük