Bejelentkezés

Fiókkezelés

Buvu.hu vásárlási kedvezmény az első vásárlásra 1000 Ft *

* A kedvezményt 9999 Ft feletti megrendelésre érvényesítheti
 
 

A fotótapéták bármilyen belső teret szebbé tesznek. Melyik jobb, vlies vagy papír?

A fotótapéták minden szobának egyedi stílust és hangulatot adnak. Akár a természetben akarja magát érezni, akár Manhattanre vagy az Eiffel-toronyra nyíló kilátást szeretne, fotótapétával kívánsága pillanatok alatt teljesül. A kérdés az, hogy öntapadós fotótapétát akar a falra, vagy akár az ajtóra is? A vlies vagy a papír tapéta lesz-e megfelelőbb?

Papír fotótapéták

A papír fotótapéták főleg az alacsony ár, valamint a sokféle szín és minta miatt népszerűek. A felhasznált papír súlya szerint könnyű, közepes és nehéz fotótapétákra osztjuk őket - általános szabály, hogy a súllyal nő a tapétázás során felhasznált ragasztó mennyisége. Sajnos megvannak a hátrányaik is, könnyen károsodnak, alacsony légáteresztő képességgel rendelkeznek és érzékenyek a nedvességre.

     

Vlies fotótapéták

A tapéta korszerűbb formája, amely számos jó tulajdonságával felülmúlja a papírfestményt. A vlies tapéta sokkal tartósabb, nem gyúlékony és könnyen lemosható. Mivel jó légáteresztő képessége van, nem kell aggódnia a penész miatt. Magasabb vételárért tartós, hosszú élettartamú fotótapétát kap.

     

Öntapadó fotótapéta az ajtóra

Nem elégedett az ajtóval? Alakítsa át öntapadó fotótapétával, amely hosszúkás alakjának köszönhetően tökéletes az ajtóra. Úgy érzi majd, mintha az ajtón keresztül lépne be a tengerpartra, vagy közvetlenül Manhattanre nézne.

   

3D fotótapéták

Változtassa a szoba egyik falát absztrakt képpé, amely az érzékeivel játszik! A 3D tapéták felélénkítik az egész belső teret, és minden látogatóra mély benyomást tesznek. Válasszon 3D tapétáink közül lenyűgöző mintákkal és 3D formákkal.

     

Fotótapéták, melyek témája a természet 

Hagyja, hogy a természet megnyugtató ereje hasson önre, amit a legegyszerűbben nagyméretű fotótapétákkal érhet el, a lakásából ki se mozdulva! Csak önön múlik, hogy a friss tengeri szellőt vagy inkább a nedves erdei levegőt árasztja a fal.

     

Fotótapéták gyerekeknek

Azon gondolkodik, hogyan lehetne szebbé tenni a gyerekszobát? Próbálja ki a gyermekeknek készült tapétákat, melyek garantáltan örömet okoznak a család aprajának! Kedvenc mesefiguráik, például a Hello Kitty, a Hamupipőke vagy a Monster High – szörnysuli babái fognak a falról rájuk nézni.

     

Az utazók számára készített tapéták

Van olyan hely, ahova feltétlenül el szeretne jutni? Ez a hely a fotótapétának köszönhetően állandóan a szeme előtt lehet. Csodálja meg a virágzó levendulamezőket a dél-franciaországi Provence régióban, induljon felfedezni Párizs utcáit, vagy csak utazzon az ujjával a világtérképen.

     

 


A terméket sikeresen a kosárba tettük