Bejelentkezés

Fiókkezelés

Buvu.hu vásárlási kedvezmény az első vásárlásra 1000 Ft *

* A kedvezményt 9999 Ft feletti megrendelésre érvényesítheti
 
 

Karácsonyi ajándék tippek nők számára

Kifogyóban van a karácsonyi ajándékötletekből nők számára? Tippjeinkkel nyugodtan élvezheti a karácsonyi ünnepeket. Számos inspirációt kínálunk a karácsonyi ajándékokhoz, amelyekkel örömet szerezhet partnerének, anyukájának, nővérének és barátnőjének.

Hogyan válasszunk karácsonyi ajándékot egy nő számára

A férfiakkal ellentétben a nők nem rajonganak a praktikus ajándékokért, mint a kütyük és a technológiai játékok. Sokkal szívesebben kapnak öntől személyes és egyedi karácsonyi ajándékot, ami mutatja, hogy ismeri őket, és tudja, mire vágynak. És mi inspirálja a karácsonyi ajándék kiválasztásánál egy nő számára? A személyisége, hobbijai és érdeklődési köre, vagy talán az álmai.

Mit adjon a barátnőjének vagy feleségnek karácsonyra

Fogyóban vannak az ötletek, hogy milyen eredeti ajándékot adjon a partnerének? Fogadja meg a tanácsunkat – akad valami az örök romantikusnak, a kávéimádónak és a bohém művésznek is.

Ajándék az örök romantikusnak

Van annál romantikusabb, mint a közös fotók és pillanatképek? Ha eredeti ajándékot keres karácsonyra, hívassa ki az utolsó nyaralásról vagy esküvőjük napjáról készült fényképeket. Ezután elég kiválasztani a megfelelő keretet, és együtt felakasztani a bekeretezett fényképeket a kanapé vagy az ágytámla fölé. 

Ajándék a kávé szerelmeseinek

Akad egy kávéimádó otthon, aki szabadidejét kávézókban tölti? Ajándékozzon neki egy tematikus bögrét, amelyből kedvenc eszpresszóját vagy kapucsínóját élvezheti, vagy tegyen a fa alá egy fémdobozt a frissen pörkölt kávébaboknak.

Ajándék a művészet szerelmeseinek

Kíváncsi, mivel ajándékozhatna meg egy megrögzött műkedvelőt? Egy galéria kirablásánál észszerűbb megoldásunk van. Nézze meg a művészi képeket és absztrakt fotótapétákat, amelyeket partnere örömmel akaszt majd a falra.

Képkeret Vászonkép: Fűszerek Vlies fotótapéta

A legjobb karácsonyi ajándék a barátnőjének vagy feleségének

Az Ön párja gyakran beszél arról, hogyan szeretné renoválni közös otthonukat? Tudassa vele karácsonykor, hogy meghallotta kívánságait, és szerezzen be a számára egy új tapétát. Csak néhány pillanat, és a lakás szó szerint a felismerhetetlenségig átalakul.

Tipp: Mi van, ha nem tudja, hogyan kell eltalálnia a felesége ízlését? Készítsen neki egy utalványt a bármely választott tapétára!

Mivel szolgálunk karácsonyra

A legfontosabb nő az életében megérdemel valami különlegeset karácsonyra, nem gondolja? Hozza vissza gyermekkori emlékeit, és ajándékozzon valami praktikusat a konyhába, vagy halmozza el virágzó levendulával, amely soha nem hervad el. Három tippünk is van az édesanyjának szánt karácsonyi ajándékokra.

Ajándék a retró leheletével

Emlékeztesse édesanyját a gyermekkorára – ebben segítenek a retró dekorációk. Csomagoljon ajándékpapírba egy vintage órát, egy pop-art festményt vagy egy retró tapétát, hogy felismerhetetlenné varázsolja az enteriőrt.

Ajándék a háziasszonynak

Minden jó háziasszony értékelni fogja a dizájnos konyhai tégelyeket az ömlesztett alapanyagok, a tea vagy a kávé számára, és persze a faliórát, amely segít nyomon követni az időt főzés közben. A csupasz falakat megbízhatóan dobják fel a különböző motívumokkal ellátott retró feliratok, amelyek biztosan tetszeni fognak a kávé, a bor vagy az édes ételek szerelmeseinek.

Ajándék Provence szerelmeseinek

Nem kell rögtön Franciaországba szóló jegyet vennie édesanyjának, hogy a festői Provence hangulatát élvezhesse. A nagyméretű fotótapéták és falfestmények pillanatok alatt egy levendulamező közepébe repítik. 

Tipp: Édesanyját nem csábítja Dél-Franciaország? Nézze meg a természetet ábrázoló fotótapétákat és a világ nagy városainak képeit – lehet, hogy talál olyan úti célt, ahová édesanyja is szívesen ellátogatna.

Teás fémdoboz Vászonkép

Mit adjon a nővérének karácsonyra

Hiába töri a fejét a nővére karácsonyi ajándékán? Ne aggódjon, mi segítünk önnek, és olyan karácsonyi ajándékötleteket szolgálunk, amelyek a lelkes utazók, az állatbarátok és az amatőr fotósok szívét is egyaránt megdobogtatják.

Ajándék szenvedélyes utazóknak

Vigye el nővérét olyan helyekre, amelyekről eddig csak álmodott. Ajándékozzon neki a karácsonyfa alatt egy nagyméretű fotótapétát, amely a szoba egy egész falát egy életnagyságú festménnyé változtatja. Mit szólna egy kiránduláshoz a Plitvicei-tavakhoz, Londonba vagy Manhattan látképéhez? 

Ajándék amatőr fotósoknak

A nővére inkább egy fényképezőgép lencséjén keresztül szemléli a világot? Lepje meg őt egy kiváló minőségű fotótapétával, amit a kanapé vagy az ágytámla mögé akaszthat. hogyan válasszon fotótapétát? Messze a legnépszerűbbek a természetet ábrázoló fotótapétához – mély erdő, virágos rét vagy homokos strand.

Ajándék állatbarátoknak

A nővére gyengeségei a négylábú háziállatok? Az állatokkal teli tematikus kollekcióban bőven talál inspirációt!

Mit adjon a barátnőjének karácsonyra

Rátalálni a legjobb barátja karácsonyi ajándékára általában jutalom. Ismeri már őt, mint a tenyerét, így pontosan tudja, hogy mi teszi boldoggá. De mi van akkor, ha már kimerítette az összes karácsonyi ajándékötletét? Akkor inspirálódjon a tippjeink által!

 fotótapéta: Éjszakai New York Vlies fotótapéta

Ajándék film- vagy zenerajongónak

A barátnője mindig naprakész a filmbemutatókat illetően, látta a Stranger Things összes évadát, imádja Harry Potter varázslatos világát, vagy James Bond-tól megremegnek a térdei? Lepje meg egy filmposzterrel, amit bekeretezhet, és a tévé mellé akaszthat.

Tipp: Olvassa el, hogyan kell helyesen bekeretezni és felakasztani egy posztert. Fúrás és szögek nélkül is megoldható!

Ajándék vicckedvelőknek

Ugyanolyan a humorérzéke, mint a barátnőjének? Akkor biztosan tudja, hogy mi tudja őt felderíteni – például vicces táblák a falon, amelyek cseh és angol mondásokkal szórakoztatják. 

Ajándék az új lakásba

Egy új lakás berendezése során a pénz nagy részét bútorokra és a készülékekre költik, míg a kiegészítőkre gyakran nem marad pénz. Segítsen barátnőjének a lakberendezésben, és ajándékozzon neki karácsonyi ajándékként egy festményt, egy dizájner tapétát vagy egy faliórát.

Bádog bögre

 


A terméket sikeresen a kosárba tettük