Bejelentkezés

Fiókkezelés

Buvu.hu vásárlási kedvezmény az első vásárlásra 1000 Ft *

* A kedvezményt 9999 Ft feletti megrendelésre érvényesítheti
 
 

Karácsonyi ajándék tippek férfiaknak

Kifogyóban van a karácsonyi ajándékötletekből férfiak számára? Tippjeinkkel nyugodtan élvezheti a karácsonyi ünnepeket. Számos inspirációt kínálunk a karácsonyi ajándékokhoz, amelyekkel örömet szerezhet partnerének, édesapjának, testvérének és barátjának.

Hogyan válasszon karácsonyi ajándékot egy férfinak

A férfiak általában kétféle ajándékot szeretnek – a praktikus kütyüket, amelyeket azonnal használatba vehetnek, és az eredeti, humorral megspékelt ajándékokat. Inspirálódjon a hobbijukból a karácsonyi ajándék kiválasztásánál. 

Mit adjon egy barátjának vagy a férjének karácsonyra

Kifogyott az inspirációból a barátjának vagy férjének szánt karácsonyi ajándékok terén? Ne essen kétségbe! Még azok a férfiak is, akik azt mondják, hogy nem akarnak semmit, valójában vágynak valamire. Legyen kávérajongó, amatőr fotós vagy lelkes utazó és kalandor – nálunk mindenki számára talál valamit.

Ajándékok a kávé szerelmeseinek

Egy állandóan kávézó lézengővel él? Tegye őt boldoggá egy ajándékkal a kávékollekcióból. Készítse el kedvenc eszpresszóját vagy kapucsínóját egy tematikus bögrében, szerezzen be a frissen pörkölt kávébaboknak egy eredeti fémdobozt, vagy akasszon egy órát a tévé fölé, hogy emlékeztesse, mikor van itt az ideje egy csésze kávénak.

Vászonkép: Fűszerek (2)  

Ajándékok egy lelkes fotósnak

A partnere inkább egy fényképezőgép lencséjén keresztül szemléli a világot? Elege van abból, hogy évek óta ugyanazt a képet bámulja a falon? Tegye mindkettőjüket boldoggá, és dobja fel a nappali falát egy természetet ábrázoló fotótapétával

 

Ajándékok egy kalandornak és utazónak

Közös háztartásban él egy lelkes utazóval, aki, ha éppen nem utazik, legalább gondolatban körberepüli a világot? Nem kell rögtön Balira jegyet venni Balira, és elköltenie az összes megtakarítását. Legalábbis könnyítsen a dolgán azzal, hogy olyan tapétát tesz a fa alá, amely a világ másik felére repíti.

Tipp: Nagyszerű karácsonyi ajándék lesz a barátjának egy a világtérképet ábrázoló kép vagy tapéta. Ez bárkiben felébresztheti az utazási ambíciókat, és egy igazi világjáró biztosan örömmel jelöli ki rajta a már meglátogatott úti célokat. 

Ajándékok romantikus lelkeknek

Első pillantásra egy kemény fickó, akiben romantikus lélek rejtőzik? Egy szívből jövő ajándékkal pontosan ilyen embernek tud örömet szerezni. Hagyja, hogy a nyaralásról vagy esetleg az esküvője napjáról készült fényképeket előhívatni és bekeretezni. A legszebb pillanatok emléke így mindig a szeme előtt lesz. 

A legjobb karácsonyi ajándék egy barátnak vagy férjnek

Ha Ön és partnere közös háztartásban élnek, lepje meg őt karácsonyra egy vadonatúj férfibarlanggal. Egy hely, ahol hódolhat a hobbijának, találkozhat a barátaival, vagy egyszerűen csak zavartalanul pihenhet. Ne felejtse el stílusosan berendezni – nem hiányozhatnak a falon a fémtáblák és poszterek, és az olyan apróságok, mint a tapéta és fémdobozok.

Mit adjon az édesapjának karácsonyra

Hiába töri a fejét a karácsonyi ajándék kiválasztásáról az édesapjának? Akár a műhelyben vagy a kertben tölti a szabadidejét, akár a barátaival sörözik, mi tudjuk, mi okoz neki örömet a fa alatt!

Ajándékok egy lelkes ezermesternek

Nem minden ezermesternek van rendérzéke, így idejük nagy részét a kalapács vagy csavarhúzó keresésével töltik. Ha az édesapjára ismert a leírásban, segítsen neki rendet teremteni a műhelyében vagy a garázsában. 

Mit szólna egy függőfalhoz a szerszámainak, gurulós csúszó polcokhoz, vagy esetleg fémdobozokhoz az apró csavaroknak, szögeknek és anyacsavaroknak?  

Ajándékok kertészeknek

Ha édesapja ideje nagy részét a kertben vagy a mezőn tölti, szerelje fel kerti műhelyét a John Deere kollekció tematikus tárgyaival. A falon az eredeti órák és fémtáblák tűnnek fel a falon, míg a polcokon helyet a praktikus dobozok kapnak helyet az apró tárgyak számára.

Ajándékok a sör szerelmeseinek

Milyen ajándékokkal kedveskedjen egy megrögzött sörivónak? Lepje meg őt egy rendhagyó ajándékkal, és adjon egy eredeti fémtáblát a sörösüveghez. Hogy másképp, mint kedvenc habos italuk motívumával!

Mit adjon a bátyjának karácsonyra

Kiskora óta együtt nőtt fel vele, ma mégsem biztos benne, hogy a testvérét mi tenné boldoggá? Ne aggódjon, mi kisegítjük olyan karácsonyi ajándék inspirációkkal, amelyek a filmrajongók, a gyors motorosok és a műértők szívét egyaránt megragadják.

Ajándékok a filmek szerelmeseinek

Ha tehetné, a bátyja minden szabadidejét a moziban vagy tévéműsorok nézésével töltené? Helyezzen a fa alá egy eredeti filmposztert a kedvenc színészével vagy karakterével egy olyan kultikus filmből, mint a Ponyvaregény vagy a Csillagok háborúja. Ezután már csak a pattogatott kukoricát kell elkészítenie, a fényeket lekapcsolnia, és a nappali máris mozivá változik. 

Ajándékok a gyors motorok szerelmeseinek

Ha a testvére olyan ember, akinek pupillái kitágulnak és szívverése megemelkedik, valahányszor egy sportkocsi vagy egy fényezett veterán autó elhalad melletted, inspirálódjon ebből a karácsonyi ajándék kiválasztásakor. Tekintse meg tematikus gyűjteményeinket BMW, Volkswagen és Harley Davidson logókkal, amelyek közül biztosan sikerül majd választania.

Ajándékok a művészet szerelmeseinek

A művészetkedvelő testvére karácsonyi ajándékán gondolkodik? Egy galéria kirablásánál észszerűbb megoldásunk van. Csatlakozzon hozzánk, és tekintse meg a művészeinket, akiket a bátyja szívesen felakasztana a falára.

Mit adjon a barátjának karácsonyra

Általában jutalom meglelni egy barát karácsonyi ajándékát általában jutalom. Ismeri őt, mint a tenyerét, így pontosan tudja, hogy teszi majd boldoggá. De mi van akkor, ha már kimerítette az összes karácsonyi ajándékötletét? Akkor inspirálódjon a tippjeink által!

Ajándékok a motor szerelmeseinek

Minden motorosnak, aki két keréken szeretné élvezni a gyors utazást, elegendő időt kell fordítania a kerékpárja ápolására. Ezért szerezzen be neki egy fémdobozt, amiben tárolhatja az szerszámait és egyéb apró tárgyait, amelyek így bármikor kéznél lesznek. Rágcsálnivalóra is használhatja őket, ami jól jöhet egy hosszabb út során. 

Ajándék az örök takarékoskodónak

A barátja tengerparti nyaralásra vagy új autóra gyűjt? Mutassa ki támogatását, és adjon neki karácsonyra egy eredeti retro perselyt, ami egy benzines hordóra emlékezteti. És nyugodtan dobjon bele pár forintot!

Ajándékok az új lakásba

A lakás berendezésénél gyakran megfeledkeznek a kiegészítőkről és a dekorációról. Mégis ezek azok, amelyek képesek megteremteni egy otthon hangulatát. Ezért adjon barátjának egy bekeretezett posztert, egy vászonképet vagy esetleg egy faliórát, aminek köszönhetően kitűnhet a lakása.

 

 


A terméket sikeresen a kosárba tettük