Bejelentkezés

Fiókkezelés

Buvu.hu vásárlási kedvezmény az első vásárlásra 1000 Ft *

* A kedvezményt 9999 Ft feletti megrendelésre érvényesítheti
 
 

Hogyan válasszunk plakátot a falra?

A plakátok valószínűleg mindannyiunkban a gyerekkorunkhoz kapcsolódnak, amikor a szobáink falát és ajtaját díszítették. Ma azonban keresett lakásdíszek - gyakorlatilag bárhová felakaszthatja őket, kimeríthetetlen számú téma közül választhat, és egyedi keretezéssel különleges, eredeti képet kap. Szeretné tudni, hogyan válasszon plakátot?

A plakátok nemcsak a szoba falát teszik szebbé

A plakátoknak egyetlen nagy előnyük van - a festményekkel ellentétben gyakorlatilag bárhova felakaszthatja. Ezért nemcsak falakat, hanem ajtókat, szekrényeket vagy más felületeket is díszíthet velük. Ezen túlmenően könnyen eltávolíthatók, amikor úgy érzi, hogy már megunta.

   

Merítsen ihletet a szoba jelenlegi berendezési tárgyaiból!

A legfontosabb, amit plakát vásárlásakor mindenképp érdemes figyelembe venni, hogy melyik szobában szeretné elhelyezni. Győződjön meg arról, hogy a választott méret, színösszetétel és a poszter témája összhangban legyen a meglévő berendezési tárgyakkal és bútorokkal! Általánosságban elmondható, hogy egy minimalista berendezésű lakásban nyugodtan helyezzen el egy feltűnőbb posztert, míg a gazdagon díszített belső térben inkább ragaszkodjon az egyszerűséghez, amikor posztert választ! Tartsa tiszteletben a szoba általános stílusát - egy régimódi szobába könnyebb oda nem illő posztert választani, mint egy modernbe!

   

Amikor a kevesebb többet jelent

Plakátot vásárol egy már teljesen berendezett szobába? Győződjön meg arról, hogy a poszter témája és stílusa és a meglévő berendezés között nincs túl nagy kontraszt! Továbbá, ha több plakátot vesz, győződjön meg róla, hogy nem vásárol, már az első pillantásra nagyon eltérő plakátokat, ügyeljen arra, hogy a méret, szín vagy a központi téma hasonló legyen!

 

Plakát, vagy kép?

Hogyan lehet a poszterből teljes értékű képet készíteni? Csak egy kevés kreativitásra van szükség – kereteztesse be! A plakát bekeretezésével máris megfelelő dekorációt készített a lakás legreprezentatívabb helyiségeinek is – legyen ez a nappali vagy az étkező, ahol fogadja barátait és ismerőseit.

Milyen témájú posztert válasszon?

A legfontosabb, ami eldönti, hogy a posztert mennyire találja érdekesnek, természetesen a téma. Ha a gyerekszobába választ, maradhat a bevált klasszikus témáknál - a kisebb gyermekek számára ideálisak azok a plakátok, amelyeken kedvenc műsoraik és meséik rajzfilmfigurái vannak, tizenévesek számára pedig hőseik plakátjai, legyen szó akár filmről, akár zenéről.

 

 

 

A modern poszterek manapság már sokkal prózaibb motívumokat tartalmaznak, például tájképet vagy világvárosok képeit. Külön kategóriát jelentenek a művészi plakátok, amelyeket első pillantásra nem fog tudni megkülönböztetni a festménytől, főleg, ha bekeretezteti.

 

 

 

 


A terméket sikeresen a kosárba tettük