Bejelentkezés

Fiókkezelés

Buvu.hu vásárlási kedvezmény az első vásárlásra 1000 Ft *

* A kedvezményt 9999 Ft feletti megrendelésre érvényesítheti
 
 

A Jégvarázs életre kel a gyerekszoba falain

Kövesse a rettenthetetlen Anna, Kristoff a jegesember, valamint legjobb barátja, Sven a rénszarvas és az esetlen hóember, Olaf kalandjait, ahogy megpróbálják megmenteni Elza hercegnőt. Még soha nem volt ilyen egyszerű átélni a Jégvarázs világát! A gyerekek imádni fogják a népszerű filmet megidéző tapétákat, posztereket és matricákat.

Jégvarázs

A Jégvarázs rajzfilmfigurái 2013-ban elevenedtek meg a mozivásznon, és azóta számtalan gyermek szívét elnyerték világszerte. Két nővér és egyben két hercegnő története tele van kalandokkal, de nem hiányoznak a vicces szituációk sem.

Elza a Jégkirálynő

A főhősök Anna és Elza - nővérek és trónörökösök egy Arendelle nevű királyságban. Elza azonban olyan mágikus képességekkel született, amelyeket képtelen irányítani. Királynővé válása után képességei teljes erejükben nyilvánulnak meg. Dühében, amikor képtelen uralkodni érzelmein, egész Arendelle-t jégkirálysággá változtatja és a hegyekbe menekül, ahol egy jégvárban lakik.

Elza és Anna

Anna nem akarja elveszíteni testvérét, ezért kalandos útra indul, ahol nemcsak a jegesember Kristoffal és rénszarvasával, Svennel találkozik, hanem a hóember Olaffal is. Együtt sikerül megtalálniuk Elzát, de a testvérek találkozója tragikusan végződik. Elza akaratlanul is megsebesíti Annát, akit már csak az igaz szeretet mentheti ki a fagyos halál karmaiból. Elzát eközben elfogják és halálra ítélik.

Boldogan éltek, míg meg nem haltak?

Nem csoda, hogy mindenki aggódva figyeli, hogy a nővérek találkoznak-e újra, és Anna megtalálja-e az élete megmentéséhez szükséges igazi szerelmet. Mit gondol, a Jégvarázs szereplői boldogságra találnak és megszabadítják Arendelle-t az átoktól?

Tegye emlékezetessé, hogy gyermekei a nyári szünet után visszatérnek az óvodába vagy az iskolába, és lepje meg őket új dekorációval! Díszítse a gyerekszoba falait Jégvarázs témájú tapétával, plakáttal vagy matricával!

Jégvarázs fotótapéták

A fotótapéta segítségével rövid idő alatt különlegessé teheti a gyerekszoba teljes falát vagy annak egy részét. A fotótapéta egy felületkezelt papír, amely papír és vlies változatban kapható. Miben különböznek egymástól?

A papír fotótapéta tulajdonságai:

  • alacsony ár
  • minták és témák széles választéka
  • könnyű -> könnyű ragasztás még olyan helyeken is, ahol a nehezebb tapéták nem tapadnak
  • kevésbé áll ellen a mechanikai sérüléseknek
  • érzékeny a nedvességre
  • a méret a ragasztás során változhat
  • nehezebb eltávolítani

A vlies fotótapéta tulajdonságai:

  • karc- és kopásálló
  • könnyen mosható
  • a méret a ragasztás során nem változik
  • légáteresztő képesség
  • nem gyúlékony
  • könnyen eltávolítható
     

Jégvarázs plakátok

Kinek nem díszítették a szobája falát gyerekkorában kedvenc színészeinek, énekeseinek vagy rajzfilmszereplőinek plakátjai? Ajándékozza meg gyermekeit Jégvarázs témájú plakáttal! Nemcsak falra, hanem ajtóra vagy szekrényre is ragaszthatja.

     

Jégvarázs matricák

A matricákkal feltuningolhatja a gyerekszoba falát. Hagyja a gyerekekre a dekorációt, és meglátja, milyen jól fognak szórakozni a falak díszítésével.


A terméket sikeresen a kosárba tettük