Bejelentkezés

Fiókkezelés

Buvu.hu vásárlási kedvezmény az első vásárlásra 1000 Ft *

* A kedvezményt 9999 Ft feletti megrendelésre érvényesítheti
 
 

Hogyan válasszunk képet a nappaliba? Kövesse ezt az öt tanácsot!

Tegye nappaliját a kellemes pihenés és a családi összejövetelek helyévé! A jó érzékkel kiválasztott kép életre kelti a csupasz falakat, és egyedi hangulatot varázsol az egész szobába. Öt tippet adunk önnek, hogy már ma ki tudja választani a legjobb képet a nappalijába.

1. tipp: Keresse meg a megfelelő helyet!

Még a legszebb kép felett is átsiklik a szemlélők tekintete, ha rossz helyre teszi. A nagyméretű képeket általában az ülőgarnitúra fölötti falra érdemes akasztani, míg a többrészes képek életre keltik még a legnagyobb üres falat is. Kerülje a túlságosan kiemelkedő témájú kép elhelyezését közvetlenül a tévé mellé, nehogy elterelje a figyelmét a film nézéséről, valamint kerülje a különböző témájú képek szorosan egymás mellé akasztását!

   

2. tipp: Vegye figyelembe a szoba berendezését!

A szoba meglévő felszerelése remek támpont a kép kiválasztásakor. Vegye figyelembe a bútorok stílusát, a dekorációk és kiegészítők számát és típusát! A minimalista berendezésű nappalit absztrakt képekkel vagy 3D, optikai trükkös képekkel teheti élénkebbé. A modern fekete-fehér képek illenek az egyszerű vonalakkal és a finom színárnyalatokkal díszített szobába. Az olyan belső térben, amely viszont jellegzetes bútorokkal és dekorációkkal van felszerelve, lágyabb színű és mintájú képet válasszon!

     

3. tipp: Megunhatatlan motívumok

Lehet, hogy első látásra beleszeret egy különleges témába, kompozícióba, de előfordul, hogy a kezdeti lelkesedés elillan és ráun a képre. Ahhoz, hogy a kép sokáig örömöt szerezzen, szánjon időt a kiválasztására! Gondolja végig, hogy a kép milyen hatással van önre, milyen érzéseket vált ki. Örömet okoz, inspirál vagy motivál? Akkor ez a megfelelő kép a nappali falán.

     

4. tipp: A színek összhangja

Amellett, hogy a szoba stílusa inspirálta a nappali kép kiválasztásakor, vegye figyelembe a helyiség meghatározó színeit is. Alapvetően két lehetőség van: követni az ősi szabályt, és hasonló színárnyalatokat kombinálni, vagy kísérletezni, és a képpel megtörni a nappali egységes színeit. Néha pont a kontraszt az, amire a lakásának szüksége van.

5. tipp: a kép típusa

Képek vászonra, üvegre vagy fotók- mindenki más stílust kedvel, így önnek is fontos tisztáznia, hogy milyen típusú dekorációt szeretne látni a nappali falán. Alternatívát jelentenek a bekeretezett motivációs idézetek és a fotótapéták, melyek az egész falat egy nagy képpé varázsolják.

   

 

 


A terméket sikeresen a kosárba tettük