Bejelentkezés

Fiókkezelés

Buvu.hu vásárlási kedvezmény az első vásárlásra 1000 Ft *

* A kedvezményt 9999 Ft feletti megrendelésre érvényesítheti
 
 

Ajándékötletek utazóknak

Van az ismerősei, barátai, rokonai között, aki szenvedélyes utazó és kalandor és akit közelgő születésnapjára vagy névnapjára eredeti ajándékkal akar meglepni? Válasszon olyan ajándékot, melyet az ajándékozott valóban értékelni fog - akár otthonra, hogy emlékeztessék utazásaira, vagy az utazásra! Merítsen ihletet a nem hagyományos ajándékokkal kapcsolatos tippjeinkből, amelyek minden világjárónak és csavargónak tetszenek!

Kávésbögre – koffein, a valódi elsősegély 

Ha valamire valóban szükség van utazás közben, a egy forró és erős kávé. És miből lehetne jobban inni, mint egy stílusos fém kávésbögréből? Különösen a túrázók fogják értékelni, ha ebből hörpintik fel a reggeli koffein adagjukat.

   

Bádogdobozok - az utazáshoz megfelelő felszerelés

Utazás közben a dolgok tárolására soha nincs elég hely. A fémdoboz ideális olyan kis tárgyak tárolására, amelyeknek mindig kéznél kell lenniük, ezért praktikus ajándék minden utazó számára. A turisták különösen értékelni fogják az elsősegély dobozt, amelyben a legszükségesebb orvosi segédeszközöket, például kötszereket, ragtapaszokat vagy fertőtlenítő szereket tárolhatjuk.

     

Képeslap - üdvözlet a világ minden tájáról

Szeretne képeslapokat küldeni a világ minden tájáról? A legrövidebb módszer, hogy, vegyen egy rakás képeslapot, és küldje el minden barátjának! A fém képeslap nemcsak eredeti, de küldésre is kész, mivel a borítékkal együtt szállítjuk. Ezen felül különféle motívumok közül választhat. Tehát melyiket fogja legközelebb postára adni?

   

Óra – eljött az utazás ideje!

A világvárosok motívumával ellátott órák emlékeztetnek minden utazót, amikor itt az idő egy újabb kalandhoz. New York, Róma vagy Párizs - melyik lesz az ön következő úti célja?

     

Képkeretek – az út során gyűjtött legjobb élmények egy helyen

Legtöbben fényképen örökítjük meg a legjobb emlékeket és élményeket. A képek azonban egyre gyakrabban a mobiltelefonjainkban maradnak, ahol elvesznek a több száz egyéb kép között. Az igazi ajándék az utazó számára a bekeretezett fotó, melynek köszönhetően nem fogja elfelejteni kalandjait.

Képek és tapéták – az áhított úti célok folyamatosan láthatóak

Merjen egy kicsit személyesebb ajándékot választani! Ha az ajándékozott a barátja, barátnője, a legjobb barátja vagy a szülei - akkor biztosan tudja, mi az ízlésük. Ráférne egy kis felújítás a lakásukra? A faliképek vagy az eredeti mintájú tapéták ezt egy pillanat alatt megoldják, ezért nagyszerű ajándékok az utazók és a kalandorok számára.

A falikép a lakás bármely helyiségét látványosabbá teszi. A világtérkép felébreszti az utazási ambíciókat, és egy igazi világjáró minden bizonnyal örömmel jelöli meg azokat a célpontokat, amelyeket már meg is látogatott. 

     

A nagyméretű fotótapétának köszönhetően a szoba egyik teljes fala életnagyságú képpé válik. Mit szólnál egy úthoz Londonba, esetleg a plitvicei-tavakhoz, vagy csak kiélveznéd Manhattan látványát?

     

 


A terméket sikeresen a kosárba tettük