Bejelentkezés

Fiókkezelés

Buvu.hu vásárlási kedvezmény az első vásárlásra 1000 Ft *

* A kedvezményt 9999 Ft feletti megrendelésre érvényesítheti
 
 

Tapéta a konyhapulthoz: Melyiket válasszuk?

Helyezzen dekoratív tapétát a konyhapult mögötti falra, és rögtön két legyet üt egy csapásra! A vinil tapéta nemcsak díszként szolgál, hanem megvédi a konyha falát a víz és a szennyeződések ellen is. Szeretné megtudni, hogy milyen az ideális tapéta a konyhapulthoz?

Akár konyhafelújításon esett át, vagy éppen új lakásba költözött, valószínűleg elgondolkodott azon, hogyan lehet a konyhapult mögötti falat szebbé tenni. A fal közvetlenül a mosogató és a kályha mellett helyezkedik el, így nyilvánvaló, hogy itt-ott víz, vagy étel fröccsen rá. A legegyszerűbb megoldás a vinil tapéta.

Miért vinil tapéta? Mert ez az egyetlen tapéta mely ellenáll a nedvességnek, mosható és könnyen tisztán tartható. Még a főzés közben az edényekből távozó gőz sem károsítja és élettartama általában 10-15 év. Összefoglalva: egyszerűen nem talál jobb tapétát a konyhába.

Tapéták vakolat és beton utánzattal

A természetes megjelenésű tapéta vakolat vagy beton utánzattal különösen alkalmas egy minimalista konyhához. Fa konyhai egységgel és természetes kiegészítőkkel kombinálva különösen szép hatás érhető el.

     

Egyszínű tapéták

A klasszikus egyszínű tapéta bármilyen konyhai pulthoz ajánlható. Egyszerűen kombinálja a tapéta színét a meglévő konyhai felszerelés színével, és már csak azt kell eldönthetnie, hogy a modern pasztellszínek vagy a hagyományos árnyalatok tetszenek-e jobban.

     

Fa, tégla és kő mintázatú tapéták

Merítsen ihletet a természetes elemekből, és alakítson ki rusztikus hangulatot a konyhájában fa, tégla vagy kő mintázatú tapétákkal! Meg fog lepődni, mennyire valósághűen fog kinézni a konyha mögötti tapéta!

     

Retró tapéták

Emlékeztesse magát a régi szép időkre, retró stílusú tapétákkal, amelyek garantáltan érdekesebbé teszik az egész helyiséget. A konyhapult mögött mozaikmintás tapéta pontosan úgy néz ki, mintha a 60-as évekből származó katalógusból vágták volna ki.

     

A terméket sikeresen a kosárba tettük