Bejelentkezés

Fiókkezelés

Buvu.hu vásárlási kedvezmény az első vásárlásra 1000 Ft *

* A kedvezményt 9999 Ft feletti megrendelésre érvényesítheti
 
 

Ajándékok motorosoknak és a Harley Davidson szerelmeseinek

Szeretné valamilyen eredeti motoros ajándékkal meglepni kedvenc motoros barátját, barátnőjét, ismerősét, családtagját? Ezek az ajándékok garantáltan megdobogtatják a benzingőz szerelmeseinek szívét! Nálunk megtalálja a megfelelő ajándékot, legyen akár születésnapra, névnapra, motoros találkozóra, vagy csak úgy. Mindegy, hogy ön a száguldás büvöletében él, vagy egy Harley büszke tulajdonosa; széles választékkal állunk rendelkezésére.

Tudjuk, hogy a motorosok szeretik a praktikus dolgokat. Azt is tudjuk, hogy a motorozás nem csak arról szól, hogyan jussunk el A-ból B-be. Minden motor különleges bánásmódot igényel, hogy egy drága svájci óra pontosságával üzemeljen és úgy doromboljon, mint egy elégedett tigris. Ezért ajánlunk termékeket a motorok karbantartásához is.

1. Fémdobozok

Könnyítse meg a motorosok dolgát ezekkel a praktikus fémdobozokkal! A szerszámoktól kezdve, az útra elkészített szendvicsekig bármi tárolható bennük. Az egyéni külső garantálja, hogy mindenki megtalálja a kedvére valót.

Fémdoboz L - Harley-Davidson (Wild at Heart) Fémdoboz lapos - BMW Motorcycles (Powering Spirit Since 1923) Teás fémdoboz - Vespa (Model Chart) Fémdoboz lapos - Moto Guzzi

2. Órák

Előfordul, hogy a motorosok végeláthatatlan órákat töltenek a garázsban? Mi tudjuk miért! Mert nem tudják min mérni az időt! Ezekről a faliórákról nem fogják tudni levenni a szemüket és többé egy percet sem fognak késni!

Falióra: Route 66 (1) Retró óra - Harley-Davidson Garage Retró óra - BMW (Motorcycles since 1923)

3. Hőmérők

Gondozzuk motorosunkat és különösen figyeljünk rá a forró nyári napokon, amikor nemcsak a motor izzik, de a garázsban és az úton is hőség van! A falihőmérő és a megfelelő folyadékutánpótlás megelőzi a motoros túlhevülését. 

Retró hőmérő – Route 66 Retró hőmérő – John Deere (2) Retró hőmérő – Harley-Davidson Genuine Retró hőmérő – VW Let's Get Lost

4. Fémplakátok

A garázs elengedhetetlen tartozékai a fémplakátok, melyek egyedi retrohangulatot kölcsönöznek a helynek. A jól kiválasztott képet motorosunk órákon át fogja bámulni. Amennyiben ön plakátgyűjtő, ne felejtse el megnézni autó-motor témájú plakátjaink széles választékát!

Fémtáblák: Route 66 (térkép) - Fémtáblák: Born to be Wild - 20x30 cm Fémtáblák: Vespa Garage - 20x15 cm Fémtáblák – Harley-Davidson Genuine 1933

5. Bögrék

Kávé, tea, esetleg kakaó? Néhány perc lazításra szükség van, főleg ha tudjuk, hogy közben mindenki irigykedve fogja bámulni az ön bögréjét.

Bögre - Route 66 Bike Map Bögre - Moto Guzzi Bögre - BMW Classic Legend

6. Plakátok és fotótapéták

Még mindig nem értünk a végére! Rengeteg gyönyörű ajándékunk van a motorosoknak! Ezek a plakátok és fotótapéták mindenkiben felébresztik a vágyat, hogy útra keljen.

Fotótapéta: Motorkerékpár (1) - 184x254 cm Vlies fotótapéta: Garázs - 254x368 cm

A terméket sikeresen a kosárba tettük