Bejelentkezés

Fiókkezelés

Buvu.hu vásárlási kedvezmény az első vásárlásra 1000 Ft *

* A kedvezményt 9999 Ft feletti megrendelésre érvényesítheti
 
 

Batman, Pókember vagy Bosszúállók hősei plakátokon és háttérképeken

Batman, Pókember, Thor vagy Vasember - kedvenc hősei most kilépnek a tévéképernyőkről és a képregényoldalakról, és életre kelnek a lakás falain. A tematikus gyűjtemények, köztük plakátok és tapéták, minden hűséges rajongónak és gyűjtőnek örömet szereznek.

Mentse meg a világot a Bosszúállókkal!

A Bosszúállókat alkotó szuperhősök csoportja több évtizede létezik a képregényeken, de csak viszonylag nemrég elevenedett meg a filmvásznon. Ön is Thor, Hulk vagy a Vasember rajongója? Esetleg Amerika kapitány vagy a csábító Fekete Özvegy a kedvenc hőse? Mit szólna ahhoz, ha helyet kellene szorítania a falon a Bosszúállók összes tagjának, akár tapéta, akár poszter formájában?

Üdvözöljük Gothamban

Utazás a sötét és korrupt Gotham városába, amelyet éjjel-nappal egy álarcos denevérember véd. Batmannak drukkol, aki megpróbálja kiirtani a bűnözőket és gazembereket Gothamból, vagy inkább ősellensége Joker és szerelme, Harley Quinn oldalán áll? A tematikus plakátokon vagy tapétákon kívül vásárolhat Gotham témájú bögrét is.

Pókhálóban

Az esetlen Peter Parker, aki egy pillanat alatt pókemberré válhat és megmenti a világot, már sok évvel ezelőtt megnyerte a rajongók szívét a képregényekben. Népszerűsége csak tovább nőtt a filmvásznon való megjelenésével. Szeretné, ha Pókember felmászna a szobája falára? Vegyen posztert vagy tapétát a tematikus gyűjteményből! Egy hős pók mindig jól mutat a gyerekszobában, mindegy, hogy a gyerekek, vagy az ön kérésére került oda.

Az erő legyen önnel!                            

A Csillagok háborúja már generációk óta népszerű. Luke Skywalker, Leia hercegnő és Darth Vader története szintén megelevenedhet a lakása falain. Csatlakozzon az erő világos oldalához, és ragasszon egy Csillagok háborúja témájú plakátot vagy tapétát a szoba falára, vagy élvezze délutáni kávéját egy Csillagok Háborúja bögréből.

A kedvenc képregény- vagy filmszereplőkkel készült tematikus gyűjtemények egyszerre lehelnek életet a rideg falakba és kiváló díszítőelemként is szolgálnak. A tapéták, plakátok vagy bögrék megdobogtatják minden rajongó vagy lelkes gyűjtő szívét.


A terméket sikeresen a kosárba tettük