Bejelentkezés

Fiókkezelés

Buvu.hu vásárlási kedvezmény az első vásárlásra 1000 Ft *

* A kedvezményt 9999 Ft feletti megrendelésre érvényesítheti
 
 

Ajándékötletek sörivóknak

Milyen ajándékot vegyen sörivóknak? Lepje meg őket rendhagyó ajándékkal, és a rekesz sör mellé ajándékozzon fémtáblát, képet vagy posztert. Természetesen csakis kedvenc italuk képével! Merítsen ihletet ajándékötleteinkből!

Cseh nemzeti ital

Magyarországon az egyéni éves sörfogyasztás 77 liter, messze lemaradva a világelső csehektől, akik fejenként évente 192 litert isznak. Ahogy a franciáknak a bor, a cseheknek a sör a nemzeti italuk.

Ajándékok sörivóknak

Van sörivó a családjában? Ajándékozzon neki valami szokatlant az idei születésnapjára vagy karácsonyra – válogatást különleges sörökből, vicces posztert vagy tükröt!

Minden napra más sör

Készítsen születésnapi ajándékot, válogasson össze csomagot különleges sörökből. Ha lehetősége van, nemcsak hazai, de külföldi márkákból.

Sör amerre csak a szem ellát

Garantáltan szórakoztató lesz egy vicces poszter vagy fénykép. Nagyszerű ajándék mindenkinek, aki számára a sör elsősorban a szórakozás és a pihenés szimbóluma.

   

Sörnyitóból soha nem lehet elég

Mit fog egy sörivó többet használni, mint a sörnyitót? Biztos, hogy mind egyetértenek, hogy soha nincs belőle elég! Minél eredetibb a nyitó, annál jobb!

Ki a legszebb a világon?

Ha belenéz ebbe a tükörbe, azonnal világos lesz, hogy ki a legszebb a világon. Itt a sör játszik a főszerepet!

     

Sörkozmetikumok

Ki ne szeretne sörfürdőt venni? Ajándékozzon sörkozmetikumokat, amelyek élményé teszik a fürdőszobában töltött időt!

Mint a kocsmában!

A fémtáblák, amelyeket általában minden kocsmában és étteremben feldobják a hangulatot, most elérhetőek, hogy a konyha vagy a nappali falát díszítsék. Üdvözölje vendégeit a "Takarékoskodjon a vízzel - igyon sört!" üzenettel. vagy tanítsa meg őket, hogyan kell mondani az „Egészségedre” kifejezést a világ összes nyelvén! 

     

Mely ajándékok a kedvencei? Melyik nem hiányozhat bevásárlólistájáról a következő alkalommal?


A terméket sikeresen a kosárba tettük