Bejelentkezés

Fiókkezelés

Buvu.hu vásárlási kedvezmény az első vásárlásra 1000 Ft *

* A kedvezményt 9999 Ft feletti megrendelésre érvényesítheti
 
 

5 tipp eredeti ajándékokhoz nőknek

Elfogytak az ötletek, hogy milyen eredeti ajándékot vegyen partnerének? Akár születésnapi, ünnepi vagy esküvői évfordulóra választ ajándékot, ne feledje, hogy a nők szeretik a személyes ajándékokat, amelyek azt mutatják, hogy ön jól ismeri őket és tudja, hogy mit akarnak. Felejtse el a kozmetikumokat, ékszereket vagy könyveket, és inkább vegyen eredeti, nők számára készített ajándékokat, amelyekkel garantáltan sikere lesz.

Ajándékok nőknek

Az eredeti, nőknek szóló ajándékoknak mindig több alapvető dolgot kell teljesíteniük - személyesnek, esztétikusnak kell lenniük és kellemes érzelmeket kell kelteniük. Ez azt jelenti, hogy a férfiaktól eltérően a nők nem értékelik nagyra praktikus ajándékokat, amelyeket ugyan rendszeresen használnak, de maguk is bármikor megvásárolhatják őket. Ezért olyan ajándékokkal lepje meg partnerét, amelyek mosolyra késztetik és jókedvre derítik.

A fényképen megörökített emlékek

Létezik személyesebb és érzelmesebb ajándék, mint a közös fényképek és pillanatképek? Ha eredeti ajándékot keres esküvői évfordulójára, készítsen esküvői albumot, és válassza ki azokat a fényképeket, amelyek a legjobban leírják a kapcsolat. Válasszon egy megfelelő keretet, majd akassza a legjobban sikerült fényképeket a kanapé fölé vagy az ágy fölé.

     

Romantikus képek 

Folyamatosan meglepődik, hogy a nők meleg és családias légkört tudnak bárhol teremteni? Figyelembe veszik a részleteket, nincs problémamentesen alakítanak át egy elhanyagolt házat szerető otthonná tegyék. Az egyik fontos dekoráció, amely ebben segít nekik, a festmény. Ha eredeti ajándékot keres egy nő számára, próbálkozzon a falfestménnyel! Nálunk egyaránt megtalálható a romantikus virágmotívum vagy Párizs látképe. Próbáljon meg olyan képet választani, amely megfelelően harmonizál a meglevő dekoráció színével, kerülje az extravagáns megoldásokat!

     

Ajándékok valódi háziasszonyoknak

Bár manapság a főzés már nem csak a nők előjoga, továbbra is sokan élvezik a konyhában töltött időt. Az ön partnere a jó házikoszt készítésének híve, folyamatosan új recepteket próbál, és nem szívesen teszi le szakácskötényt? Próbálja meg konyhai eszközök és dekorációk vásárlásával kellemesebbé tenni az ételek elkészítését!

Minden jó háziasszony értékelni fogja a konyhai fémdobozokat az alapanyagok, tea vagy kávé tárolására és természetesen a faliórákat, amelyek segítenek nyomon követni az időt a főzés során. A csupasz falakat feldobják a különféle motívumokkal ellátott retró táblák, kávé, bor, vagy édességmotívumokkal.

     

Kávé tematikájú ajándékok

Partnere rendszeresen kávézókba látogat, ahol különlegességeket élvezhet? Próbáljon otthon is kialakítani kávézó-környezetet – partnere kedvenc italának motívumával díszített apró dekorációs elemek segítenek ebben. Minden szoba kávézóvá alakítható fémtáblákkal, képekkel, órákkal. Azért, hogy partnere maradéktalanul élvezhesse a kávét, vegyen neki egy bögrét alátéttel.

     

A lakás egyszerű átalakítása

Partnere gyakran beszél róla, hogyan szeretne javítani a közös otthonukon? Hozza tudtára születésnapján vagy egyéb más ünnepi alkalomkor, hogy meghallgatta kívánságait, és szerezzen be új falitapétát, amellyel rövid idő alatt átalakítja a lakást pontosan partnere ötleteinek megfelelően. Ne féljen, hogy rossz tapétamintát választ - minden nő örül a kézzel készített ajándékutalványnak, mely lehetővé teszi, hogy szabadon válassza ki a tapéta mintáját.


A terméket sikeresen a kosárba tettük