Bejelentkezés

Fiókkezelés

Buvu.hu vásárlási kedvezmény az első vásárlásra 1000 Ft *

* A kedvezményt 9999 Ft feletti megrendelésre érvényesítheti
 
 

4 eredeti ajándékötlet azoknak a férfiaknak, akik szeretik a gyors autókat

Különleges ajándék kiválasztása a férfiak számára nem könnyű, mégsem teljesen lehetetlen. Akár születésnapra, névnapra vagy más ünnepi alkalomra szeretné megajándékozni barátját vagy családtagját, a legjobb tanács, hogy a hobbijához kapcsolódó tárgy a legjobb választás. Esetleg a megajándékozott a gyors autók szerelmese? Amennyiben igen, akkor ötleteket kínálunk olyan eredeti ajándékokhoz, amelyeknek minden férfi örül.

Ajándékok férfiaknak 

A férfiak általában kétféle ajándékot szeretek: praktikus ajándékokat és eszközöket, amelyeket azonnal elkezdhetnek használni, és humoros eredeti ajándékokat. Ha férje, apja, nagyapja vagy testvére szereti a gyors autókat és motorkerékpárokat, máris megvan, hogy milyen témájú ajándékokat érdemes nekik választani.

Gyors autók praktikus csomagolásban

Már említettük, hogy a férfiak szeretik a praktikus eszközöket. Ezenkívül nem képesek hosszabb ideig rendet tartani. Ezért praktikus ajándék a fémdoboz, amelyben az összes apró tárgyat tárolhatják, amelyeket egyébként egész nap keresnének. Természetesen válasszon dobozt kedvenc márkájának logójával. BMW, Mercedes-Benz vagy Harley-Davidson, valamelyik legendás márka telitalálat lesz.

     

Fémplakátok a műhelybe és a dolgozószobába 

Valószínűleg ön is találkozott már ezzel a jelenséggel - ha a férfiak egy nehéz nap után hazaérnek, legszívesebben bezárkóznak a dolgozószobájukba vagy a műhelybe, hogy feltöltődjenek. Mivel a férfiakat nem túlzottan érdekli a dekoráció, a hölgyeken múlik, hogy a dolgozószoba, vagy a műhely otthonos legyen. Biztos nem fog mellé a retró fémtáblákkal, amelyek a legendás Harley Davidson motorkerékpár vagy az amerikai veteránautók motívumával vagy világhírű autómárkák logójával készülnek.

     

Tapéták az autórajongóknak 

Ugorjunk a kisebb dekorációktól a jelentősebbekig, amelyek egy pillanat alatt megváltoztathatják a szoba teljes karakterét. Függetlenül attól, hogy a megajándékozni kívánt férfinak saját dolgozószobája, műhelye vagy más kedvenc helye van a lakásban, próbálja meg kideríteni, nem szeretné-e annak berendezését a saját stílusához igazítani! Eredeti ajándék a gyors autók szerelmeseinek a tapéta, amelynek köszönhetően a versenypályán vagy egy amerikai veteránautó kormánya mögött találják magukat.

     

Tematikus gyűjtemények

Harley-Davidson, BMW vagy Mercedes-Benz - legendák az autóiparban, emblémájuk pedig rengeteg különböző tárgyat díszít. Ismer olyan autóőröltet, aki nem örülne egy újabb darabnak a gyűjteményébe? Merítsen ihletet tematikus gyűjteményeinkből, ahol bögréket, praktikus dobozokat, fémtáblákat vagy órákat talál drága sportautók, motorkerékpárok vagy legendás veterán gépjárművek motívumaival.

     

 


A terméket sikeresen a kosárba tettük