Bejelentkezés

Fiókkezelés

Buvu.hu vásárlási kedvezmény az első vásárlásra 1000 Ft *

* A kedvezményt 9999 Ft feletti megrendelésre érvényesítheti
 
 

5 ajándéktipp motorosoknak

Az ön családjában is van olyan lelkes motoros, akinek hiába keres eredeti születésnapi vagy ünnepi ajándékot minden évben? Merítsen ihletet a motorosoknak szóló, ajándékozási tippekből, amelyek egyszerre praktikusak és eredetiek.

Ajándékok motorosok számára

Mint mindenki, a motorosok is szeretik a praktikus ajándékokat, amelyek könnyebbé és élvezetesebbé teszik életüket. Minden motorosnak, aki maradéktalanul szeretne élvezni a gyors kétkerekű utazást, elegendő időt kell fordítania a motorkerékpár gondozására. Ezért adjon neki ajándékokat, amelyek élvezetesebbé teszik a műhelyben vagy a garázsban eltöltött időt.

Fémdobozok a szerszámok és az uzsonna tárolására

A fémdobozok azon tárgyak közé tartoznak, melyek jelentősen megkönnyítik a motorosok számára, hogy gondoskodjanak a motorkerékpárjukról. Az összes szerszámát és egyéb apró használati tárgyát fémdobozokban tárolhatja, amelyek bármikor kéznél vannak. Használhatja a dobozt ételtartónak is, mely a hosszabb út során hasznos lehet.

     

Fali fémplakát a szenvedélyes gyűjtők számára

Fémplakátokkal minden motorkerékpár-rajongó megváltoztathatja még a legócskább garázs atmoszféráját is és olyan helyet alakíthat ki, melyet a nap végén nehéz szívvel hagy el. A folyamat mellékhatása, hogy szenvedélyes fémtábla gyűjtővé válhat. Viszont ön már tudni fogja, hogy mivel lepje meg motoros ismerősét minden évben.

     

Órák az örök későknek

Amikor az ember azt csinálja, amit élvez, az idő kétszer olyan gyorsan telik. Könnyen megtörténhet, hogy mindig kihűlt vacsorával várja motorosát. Ezért szerezzen be neki ajándékként faliórát, hogy emlékeztesse, mikor kell hazaindulni.

 

     

Bögrék valódi motorosok számára

A motorkerékpáron végzett munka néha késő estig vagy akár reggelig is eltarthat. A legjobb üzemanyag a fekete kávé, amely a motorosokat éberen tartja a javításhoz szükséges ideig. Ezért minden bizonnyal értékelni fogják, ha olyan bögrét ajándékoz nekik, amelyet a valódi motorosokra gondolva készítettek.

 

   

Életnagyságúnál nagyobb motor

Mi lenne, ha egy teljes garázsfalat egy nagyméretű képpé változtatna? Egy életnagyságúnál is nagyobb Harley Davidson - ez minden motoros álma.

 

 


A terméket sikeresen a kosárba tettük